JCI București a demarat înscrierile pentru programul Tineri Antreprenori 2015

Tineri_AntreprenoriJunior Chamber Internațional București (JCI) deschide înscrierile în noua ediție a programului de training și mentorat – Tineri Antreprenori 2015.

Programul de training și mentorat Tineri Antreprenori Ediția 2015, proiect organizat anual de Junior Chamber Internațional București, se va derula până pe 7 septembrie. JCI Tineri Antreprenori este o școală de antreprenoriat pentru cei aflați la debut, precum și un accelerator de afaceri pentru cei deja lansați în afaceri.

Programul se adresează celor care au deja o afacere, un produs, un serviciu lansate de 1 sau 2 ani, sau au o idee clar definită de business, validată sau în curs de validare și care poate fi pusă în practică în următoarele 6 luni.

Cele trei componente ale programului reunesc 8 sesiuni de training în perioada 14 septembrie – 6 octombrie, urmate de o perioadă de mentorat în care fiecare participant este sprijinit de un antreprenor sau manager cu experiență să progreseze în afacerea sa, iar la final un concurs de Business Planuri în față unui juriu.

Antreprenorii din program vor participa la training-uri de motivație și etică antreprenorială, strategie și poziționare a afacerii, business model, organizare din punct de vedere legal și fiscal, marketing, leadership și management al echipei, finanțe și perspectiva finanțatorilor.

Printre mentorii din program se află Dan Ștefan – Autonom Rent-a-Car, Marius Dan – Tudor. Personal Tailor, frații Mihai și Cristian Logofătu – Bittnet Systems, Alex Dona – Partner TimesNewRoman.ro, Al Kamara – Fondator Wave Division, Matei Dumitrescu – Tech Angels și alții.

Antreprenorii înscriși vor fi selectați pe baza aplicațiilor lor.

Printre afacerile care s-au remarcat în cadrul ediției 2014 sunt Techir – producția și vânzarea de produse cosmetice, antreprenor Oana Stan; Jademy.ro – Academia Joburilor IT, inițiată de Sorin Popă și Gabriel Negrean; Allboutique.ro – platformă online de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii vestimentare pentru femei, antreprenor Cătălina Brînza; La Trăsură – un ‘coffee shop & take out’ lansat de Roland El Hayes în centrul Clujului; EvyDent – clinică stomatologică, proiect inițiat de Slavic Saramet.