Janssen România îşi consolidează poziţia în domeniul neurologiei prin parteneriatul încheiat cu Biogen

Începând cu luna februarie a acestui an, Janssen România, companie farmaceutică membră a Johnson & Johnson, a preluat activităţile de distribuţie şi de promovare pentru portofoliul de medicamente al Biogen, care se adresează pacienţilor cu scleroză multiplă.

Datorită acestui acord de distribuţie şi promovare, Janssen România îşi consolidează poziţia în domeniul neurologiei. Compania va facilita accesul la terapiile Biogen pentru pacienţii nou-diagnosticaţi cu scleroză multiplă, cât şi al acelora care se află în stadii avansate ale afecţiunii şi care au avut recăderi succesive în parcursul terapeutic. O parte dintre aceste medicamente sunt disponibile în regim compensat.

„Janssen îşi doreşte să ofere soluţii pentru nevoile de îngrijire a sănătăţii care nu sunt acoperite în momentul de faţă. Credem că scleroza multiplă este una dintre ele, deoarece există aproximativ 10.000 de pacienţi români care suferă de această afecţiune. Parteneriatul prezent va permite Janssen să ducă mai departe componenta de suport, odată cu extinderea impactului pozitiv pe care îl avem în această arie terapeutică. Aşadar, vom urmări să dezvoltăm parteneriate consistente cu toţi factorii implicaţi pentru a putea îmbunătăţi vieţile pacienţilor afectaţi de scleroză multiplă”, spune Christian Rodseth, managing director al Janssen România.

Înfiinţată în anul 1978, Biogen oferă tratamente inovative pacienţilor cu scleroză multiplă şi celor care suferă de hemofilie.