Evenimentele sunt un instrument important de relaționare și generare de lead-uri atunci când vorbim despre o strategie de PR complexă, în special în segmentul B2B, care vizează un mix echilibrat între canalele de comunicare și diferențierea unui brand față de competiție. Chiar dacă în timpul pandemiei acesta a fost un segment puternic afectat, sectorul evenimentelor revine treptat în forță și este important să rămânem la curent cu toate noutățile”, spune Iuliana Floricică, Cofondator & CEO June Communications.

Din perspectiva unei agenții de comunicare, este util să descoperim instrumente online care reunesc și promovează evenimentele din industrii diverse, precum business, sănătate, educație și nu numai, așa cum este platforma EventsOnline.ro. Rămânem astfel la curent cu oportunități importante”, a completat Iuliana.

Dacă vrei să apară și evenimentele tale pe site, fă-ți un cont gratuit, aici.

Dacă vrei să primești alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează, abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici.

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.