Wienerberger România anunţă numirea lui Iulian Mangalagiu ca Managing Director şi Purtător de Cuvânt al board-ului.

Pe lângă expertiza sa în domeniul materialelor de construcţii, el înţelege toate aspectele acestui business, datorită poziţiei sale anterioare ca CEO la Brikston. Înainte de aceasta, Iulian Mangalagiu a fost Business Unit Manager pentru Henkel România şi Director de Marketing şi Vânzări pentru Rigips România. Este inginer constructor şi deţine un Business EMBA, conferit de Asebuss si Universitatea Kennesaw din Georgia, SUA, precum şi o diplomă de master în domeniul construcţiilor, obţinută la Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti, arată un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Christof Domenig, CEO al Wienerberger Building Solutions, a declarat: „Suntem foarte bucuroşi să îl primim pe Iulian Mangalagiu în echipa noastră şi suntem convinşi că gândirea sa orientată spre succes, precum şi calităţile sale de leader vor contribui la dezvoltarea, în continuare, a companiei noastre. Este, de asemenea, important să accentuăm încrederea noastră în puternica echipă de management din România, care pregăteşte o fundaţie solidă pentru creşterea accelerată a business-ului nostru în această ţară. Alături de el, suntem perfect pregătiţi să ne extindem poziţia de lider în această piaţă şi să devenim un furnizor de soluţii integrate cu accent pe întregul exterior al clădirilor.”

Ca parte a acestei schimbări organizaţionale, Corneliu Fecioru, Director Comercial al Wienerberger România, va părăsi această poziţie, decizia fiind luată de comun acord.