Startup-ul Nooka Space anunţă numirea Irinei Leca în poziţia de CEO al companiei, precum şi ridicarea unei noi runde de investiţii în valoare de 2 milioane de euro.

Acest demers este susţinut de actualii investitori dar şi de noi parteneri şi are obiectivul de a continua expansiunea internaţională a Nooka Space în pieţe şi verticale noi, printre care Portugalia, Italia şi verticala de aeroporturi. Investiţia se află în curs de finalizare şi va fi închisă după ultima etapă de selecţie a investitorilor relevanţi.

Antreprenor în serie, co-fondator Vector Watch şi cu o experienţă dobândită în cadrul unor companii internaţionale precum Fitbit şi Google, alături de care a construit poveşti de succes, Irina Leca are ca obiectiv expansiunea spaţiilor de de birouri de proximitate, nu doar în România, ci şi în alte pieţe internaţionale. „Sunt motivată să conduc operaţiunile Nooka Space şi să formez o echipă locală şi internaţională pregătită să îndeplinească obiectivele noastre strategice”, subliniază aceasta.

Cu un MBA obţinut în cadrul Quantic School of Business and Technology şi licenţiată în design în cadrul Universităţii de Arhitectură Ion Mincu, Irina Leca îmbină competenţele de business cu înţelegerea profundă a nevoilor profesioniştilor pentru spaţii de lucru de proximitate.

Înfiinţată în anul 2020 cu misiunea de a redefini viitorul spaţiilor de lucru, Nooka Space operează deja în 10 ţări, precum: România, Olanda, Austria, Germania, Irlanda şi Elveţia.

Modelul de afaceri Nooka Space se adresează unor segmente de business cheie, de la deţinătorii de proprietăţi care caută soluţii inteligente pentru a-şi maximiza veniturile din închirierea de spaţii, până la companiile care doresc să ţină pasul cu mediile de lucru hibride. „Dezvoltatorii de real estate sunt dornici să-şi maximizeze veniturile prin închirierea spaţiilor subutilizate, iar companiile caută flexibilitate. Aici intervenim noi. Suntem veriga lipsă”, explică Leca.