Galeria de Speakeri prezenți pe platforma EventsOnline s-a îmbogățit de curând cu Ioana Marcu, pe care ne face plăcere să o prezentăm în cele ce urmează.

Cariera de peste 20 de ani a Ioanei Marcu include o experiență vastă ca director executiv, manager, dar și ca lider de echipă de oameni și operațiuni.

Ioana este astăzi un antreprenor de succes, cu o afacere cu venituri de 6 cifre, care și-a început propria experiență ca Lider Coach după mai bine de 20 de ani de lucru în lumea corporativă. După câteva experiențe nesatisfăcătoare ca antreprenor, Ioana Marcu a decis să-și dedice energia și să se concentreze în Coachingul Senior Leadership. A câștigat 1.000 de dolari în prima lună și s-a simțit incredibil, dar incredibilul abia avea să urmeze: noua sa întreprindere a ajuns la o cifră cu șase cifre într-un singur an! În primele 12 luni, a primit feedback incredibil și recomandări excelente de la directori care lucrează în diferite domenii și cu diverse provocări de afaceri.

Ioana a lucrat cu sute de oameni din diferite părți ale lumii și a primit mai multe recunoașteri ale profesionalismului său, precum „Best People Developer” din Europa, de la unul dintre angajatorii ei, care face parte din topul companiilor Fortune. Astăzi, ea îi antrenează pe liderii executivi ai unora dintre cele mai mari companii, ajutându-i să se detașeze de mentalitățile greșite care îi țin ostatici în propria carieră și îi împiedică să avanseze cu obiectivele lor.

“În calitate de lider de resurse umane, am fost norocoasă să lucrez și să găsesc parteneri grozavi care să ofere rezultate ca o echipă, ceea ce mi-a reamintit mai mult ca niciodată că totul în afaceri este despre oameni”, spune Ioana.

Pe platforma EvenstOnline.ro găsiți profilul de Speaker profesional al Ioanei Marcu, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Ioana Marcu este un speaker de forță, care aduce o perspectivă valoroasă și o expertiză deosebită în evenimentele unde este contributor. Descoperiți mai multe informații despre Ioana Marcu și experiența sa remarcabilă pe EventsOnline.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EvenstOnline.ro pentru a identifica și conectați cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsOnline.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.