banca_feroviaraBanca Comercială Feroviara este condusă de la 1 iunie de fostul director general adjunct Ioan Mihail Anca, cel care a preluat atribuţiile de director general.

Ioan Mihail Anca are o experienţă de peste 30 ani în sistemul bancar, din care peste 16 ani la conducerea unei bănci comerciale. A fost membru fondator şi primul preşedinte al CA şi CEO al Băncii Comerciale West Bank, actuala Intesa Sanpaolo Bank Romania.

Anca a mai ocupat în această perioadă funcţia de vicepreşedinte şi director general adjunct, iar din mai 2009 şi până în octombrie 2012 a deţinut funcţia de CEO al Băncii Comerciale CR Firenze Romania, instituţie care a fuzionat în septembrie 2012 cu Intesa Sanpaolo Bank Romania. Din octombrie 2012 şi până în mai 2014 a ocupat funcţia de prim director general adjunct – chief workout officer, în Intesa Sanpaolo Bank Romania, fiind singurul conducător de origine română din conducerea executivă a băncii.

În 2014, Banca Comercială Feroviara a trecut la sistemul dualist de conducere, Consiliul de Supraveghere fiind format din Lucian Isar, Corina Blidar şi Jose Luis Ferrer, iar Ioan Mihail Anca ocupând, de la 1 iunie 2015, funcţia de director general.

Banca Comercială Feroviara este o bancă cu capital privat integral românesc, prezentă în 11 oraşe, numără 1.100 de bancomate şi oferă servicii financiar-bancare pentru persoane fizice şi juridice.