Datorită nivelului ridicat de inflație la nivel global (inflația prognozata de BNR este peste 12% în 2022), investitorii de orice dimensiune aleg să își protejeze banii prin investițiile imobiliare în apartamente, spații comerciale sau clădiri. Investițiile imobiliare sunt recunoscute la nivel mondial ca fiind o protecție împotriva inflației, ele oferind investitorilor de orice dimensiune șansa să își prezerve valoarea banilor sau chiar să îi multiplice prin venituri din chirii sau revânzarea apartamentelor cu profit.

Deși investițiile imobiliare sunt considerate mai „plictisitoare” decât investițiile la bursă sau în firme startup de tehnologie, ele conferă o siguranță sporită investitorilor deoarece au la bază un bun fizic și tangibil, precum un apartament, un spațiu comercial, o clădire a cărei valoare se menține pe termen lung.

SunLake Residence: Peste 50% din apartamente vândute deja înainte de începerea lucrărilor

Compania Park Partners, parte a grupului Park Properties, a început în luna martie a acestui an lucrările la SunLake Residence, un complex rezidențial emblematic, situat pe malul lacului Fundeni, ce va avea la finalizare o suprafață totală de peste 30.000 mp construiți. Valoarea totală estimată a investiției este de aproximativ 40 de milioane de euro.Faza 1 a ansamblului SunLake Residence, respectiv primul turn de 12 etaje, a fost antecontractată în proporție de 50% înainte de începerea lucrărilor.

„Cumpărătorii sunt de doua tipuri: investitori care cumpără unul sau mai multe apartamente pentru închiriere sau revânzare, și cumpărători finali, care doresc să locuiască în apartamentul antecontractat. Apartamentele puse în vânzare la această fază, cât timp complexul se află încă în construcție, beneficiază de prețuri preferențiale reduse. La ora actuală lucrăm la parterul corpului A și avem un grad de antecontractare de 53% din totalul de apartamente disponibile”, a declarat Alexandru Mănăilă, managing parter SunLake Residence și unul dintre acționarii companiei dezvoltatoare.

Apartamente gândite să își aprecieze valoarea în timp

Apartamentele din SunLake sunt de 2 și 3 camere și apartamente tip penthouse duplex la ultimele etaje. Apartamentele au dimensiuni ideale pentru piața bucureșteană, majoritatea având în acest moment prețuri cuprinse între 80.000 și 130.000 euro. Fac excepție apartamentele penthouse tip duplex, care au suprafețe mari și sunt dispuse pe două etaje.

Pozitie privilegiată pe malul lacului Fundeni, aproape de centrul Bucureștiului

SunLake este situat pe malul lacului Fundeni, la 15 minute de zona Floreasca-Dorobanți, la 6 minute de rond A3 și zona de birouri Dimitrie Pompeiu și la 10 minute de Pipera. Complexul beneficiază de toate mijlocaele de transport în comun în imediata apropiere (autobuz, stația de metrou Costin Georgian, tramvai). De asemenea, la câțiva pași distanță este situată o galerie comercială a grupului german Rewe, cu numeroase magazine, hypermarket și farmacie. Parcurilie, școlile și grădinițele din proximitate întregesc imaginea unei locații cu toate facilitățile necesare unei familii moderne.

Pentru mai multe informații legate de acest proiect și de modalitatea de contactare a apartamentelor în complexul Sun Lake, puteți accesa SunLake.ro sau puteți suna la Biroul de Vânzări – tel. 0799.333.111