O nouă întâlnire a comunității de business GlobalManager va avea loc miercuri, 27 ianuarie. Webinarul Investiții alternative: fii parte din povestea globală a Starup-urilor Tech îl are ca invitat pe Andrei Dudoiu, CEO și fondator SeedBlink, care va discuta despre modul în care se poate diversifica portofoliul de investiții într-un mod inedit prin susținerea startup-uri locale și internaționale.

Participarea este gratuită pe baza confirmării prealabile prin completarea formularului de înregistrare. Informații suplimentare despre eveniment sunt disponibile în invitația de pe link-ul https://www.globalmanager.ro/webinar-investitiile-alternative-27-ianuarie-2021/.

Anul trecut SeedBlink a facilitat 48% din rundele de equity crowdfunding din România. Tot în 2020, 3.000 de investitori din 12 ţări au utilizat SeedBlink pentru a deveni business angels şi investitori în tehnologie.

Comunitatea de business GlobalManager este administrată de Oameni și Companii, organizație care implementează soluții de marketing utilizând comunități business și profesionale.