Investiţie de 1.000.000 de euro pentru primul magazin Apple Premium Partner din România

Primul magazin Apple Premium Partner în România a fost deschis oficial de către compania iSTYLE, care comercializează produse ale gigantului american Apple pe plan local, în interiorul AFI Cotroceni. Investiţia necesară pentru acest pas a fost de 1.000.000 de euro.

Anunţul a fost făcut de către Dragoş Vrînceanu, retail manager în cadrul companiei: „Realizarea acestui magazin presupune o muncă de echipă în care au fost implicaţi zeci de oameni. Reamenajarea fostului magazin Apple Premium Reseller din AFI Cotroceni, cel mai vizitat din reţeaua noastră, şi asigurarea stocului de produse au necesitat o investiţie de un milion de euro. Următorul magazin Apple Premium Partner va fi deschis în iunie în Băneasa Mall, bugetul fiind puţin mai mare. Acolo avem o reamenajare a actualului magazin Apple Premium Reseller. În toamnă vom extinde reţeaua de magazine iStyle cu o nouă locaţie, în Craiova. În total, bugetul alocat pentru investiţii în acest an va fi de 2,5 milioane de euro”. Reţeaua iStyle numără 15 magazine (Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi şi Sibiu) şi va ajunge la 16 în toamnă, după deschiderea celui din Craiova.

Compania are cea mai mare reţea de magazine Apple Premium Reseller din Centrul şi Estul Europei. Prin intermediul celor 53 de magazine retail şi online se oferă clienţilor gama completă de Mac, iPad, iPhone şi Apple Watch, împreună cu un portofoliu consistent, dar atent selecţionat, de accesorii şi software.