Bucharest Tech Week, festivalul care transformă de cinci ani Bucureștiul în capitala tehnologiei, revine anul acesta, cu o spectaculoasă ediție adaptată condițiilor aparte în care funcționăm. “BUCUREȘTI. INIMA TEHNOLOGIEI” este conceptul care își propune să reunească, prin interacțiuni profesionale și personale, dar și prin networking facilitat și încurajat de platforma MyConnector, toți pasionații de inovație și tehnologie.

Adaptarea la mediul online a celui mai îndrăgit festival al tehnologiei din România a păstrat structura bine-cunoscută din anii anteriori. Între 18 și 21 mai vor avea loc șase BUSINESS SUMMITS, conferințe online orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali.

Cele șase summit-uri tematice organizate în acest an – Innovation, HR Masters, Fintech, Future Retail, Java și Software Architecture – sunt dedicate profesioniștilor din domenii diverse și din toate verticalele de business. Aceștia vor afla direct de la specialiștii de top cum pot utiliza soluțiile digitale pentru a-și îmbunătăți afacerea și a ușura munca lor de zi cu zi.

Vorbitorii vor prezenta subiectele alese foarte aplicat, așadar este recomandată participarea tuturor profesioniștilor din domenii precum IT, Banking și Servicii Financiare, Telecomunicații, Auto, Healthcare & Pharma, Medical, Retail, Comerț, FMCG, Producție, Energie, Administrație, Servicii, etc., si tuturor celor care consideră că pot folosi soluții tehnologice pentru a-și crește vizibilitatea brandului sau productivitatea, a atrage mai mulți sau noi clienți, ori a găsi răspunsuri la dileme profesionale.

Conferințele online vor fi orientate spre teme de actualitate, susținute de către experți internaționali și locali. Printre aceștia se numără celebrul JOSH LINKNER, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și speakeri americani, autor de succes și, așa cum el însuși se prezintă, un adevărat creator de probleme; MARC ABRAHAM, Head of Product – Engagement ASOS; EOIN WOODS, CTO Endava; AJIT SIVADASAN, Global Head Online Sales LENOVO; KATIE OSBERG, Global Retail Partnerships Lead, Business Communications GOOGLE.

TECH EXPO, parte din conceptul Bucharest Tech Week, este expoziția online de tehnologie accesibilă publicului larg ce va încheia săptămâna. Astfel, în perioada 21 – 23 Mai va putea fi vizitat cel mai mare eveniment B2C din ecosistemul tehnologic autohton dedicat prezentării celor mai recente inovații din domeniu. Evenimentul va reuni peste 50 de companii globale și locale, care își vor prezenta produsele și serviciile din domeniul IT&C și al inovării. Interacțiunile și comunicarea în timp real sunt încurajate și vor fi făcute posibile prin intermediul platformei MyConnector.

NOUTATEA ABSOLUTĂ este reprezentată de cele patru scene amenajate online: Unboxing Stage, Gaming Stage, Smart Everything, Tech for Kids, unde pasionații de tehnologie, fie că sunt profesioniști din domeniul de business, antreprenori, studenți, sau pur și simplu iubitori de tehnologie și inovație pot participa la sesiuni live de unboxing, prezentări de produse și soluții tech de ultimă generație – smart-home, smart-gadgets, smart-drive, e-mobility, entertainment devices, prezentări ale celor mai noi jocuri pentru pasionații de gaming, dar și un segment dedicat copiilor, cu webinarii despre subiecte de actualitate prezentate pe înțelesul acestora.

Participarea la TECH EXPO, precum și la prezentările organizate pe cele patru scene este gratuită și se face baza înscrierii pe https://www.techexpo.ro/ .