Inteligenţa artificială şi cele mai noi tehnologii destinate mediului de afaceri vor fi prezentate, pe 1 septembrie, la conferinţa Tech Talks, care va reuni la Timişoara lideri şi experţi internaţionali din zona de tehnologii.

Tech Talks este considerată cea mai importantă conferinţă de tehnologie din vestul României, locul unde dezvoltatorii, cercetătorii, liderii de afaceri, creatorii, factorii de decizie IT şi studenţii se întâlnesc pentru a învăţa cum să modeleze lumea cu puterea inteligenţei artificiale, a tehnologiei 3D şi a ştiinţei datelor.

„În cadrul conferinţei vor putea fi explorate cele mai noi tehnologii şi descoperiri din mediul de afaceri, iar experţii în domeniu vor explica modul în care inteligenţa artificială şi evoluţia internetului 3D impactează societatea în ziua de azi”, au transmis organizatorii.

Prezentările sunt structurate pe patru paneluri de discuţie, iar fiecare sesiune de prezentări este condusă „tech innovators” sau leaderi de business, „care utilizează în munca lor de zi cu zi cele mai moderne tehnologii, cu scopul de a soluţiona problemele cu care ne confruntăm ca societate la nivel global”.

Participanţii vor afla cum se dă o nouă perspectivă oraşelor prin digitalizare, eficienţă energetică, clădiri HumanCentric, dar şi despre noua capitală administrativă a Egiptului, care generează un volum de 50 petabytes de informaţie anual.

Vor fi prezentări despre cum se transformă procesele de producţie prin digitalizare, cum se poate crea o societate care inovează, dar şi despre „Viitoruri vertiginoase: religiile şi tehnologia”.

„Nu e de ratat nici întâlnirea cu Momentum – primul supercar electric cu modul Blockchain dezvoltat integral în România de către compania CryptoDATA Tech”, mai transmis organizatorii, care precizează că Momentum este un prototip care dezvăluie posibilitatea integrării de tehnologii inovatoare în industria auto. Prin acest concept-car, industria auto întâlneşte proprietăţile tehnologiei Blockchain, deschizând astfel noi orizonturi în generarea de utilitate şi beneficii financiare.

La Tech Talks vor mai fi prezentaţi algoritmii prin care se dezvoltă predicţii comportamentale astfel încât de la percepţie la procesare şi la luarea unei decizii, o maşină inteligentă să poată efectua singură tot procesul. AGERPRES