Miercuri, 20 octombrie, începând cu ora 12.00, are loc o nouă întâlnire digital a Comunității OSC-Administrație. Tema central a acesteia este modernizarea administrației publice și cum putem asigura funcționarea în condiții optime a instituțiilor publice.

Invitații acestei ediții sunt Ovidiu Slimac, Expert în achiziții publice, care ne va oferi o imagine actuală legată de modificările din ultima perioadă privind achizițiile, și Adrian Iurcan, CEO al companiei Biocomp și Președintele Asociației UV.RO, care ne va vorbi despre cum putem oferi siguranță sanitară reprezentanților administrației care lucrează în instituții. Webinarul va fi moderat de Conf. Dr. Mihai-Bogdan Petrișor, de la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași.

Întâlnirea va avea o durată de aproximativ 90 de minute și se va desfășura pe platforma Teams. Participarea reprezentanților administrației publice locale și centrale gratuită pe baza confirmării prealabile.

Invitația la eveniment este disponibilă pe link-ul Management Modern in Administratie, webinar, 20 octombrie, ora 12.00 – Administratie.ro, iar înscrierea la webinar se realizează pe formular de aici: Formular inregistrare Management Modern in Administratie, 20 octombrie – Administratie.ro

Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +120 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.