Cea de-a doua întâlnire a comunității CELF va avea loc joi, 9 martie, iar tema pe care experții NNDKP o propun spre dezbatere este cea a serviciilor intra-grup. Marius Ionescu, Partener NNDKP Consultanță Fiscală și Ciprian Păun, Partener, Coordonator NNDKP Cluj-Napoca, vor fi invitații Alinei Timofti, Partener NNDKP Consultanță Fiscală, și vor împărtăși audienței din experiența acumulată de-a lungul anilor de practică în domeniul fiscal.

Ce spune doctrina internațională despre serviciile intra-grup? Cum le tratează inspectorii fiscali? Cum sunt văzute de instanțele de judecată? Sunt doar câteva din întrebările la care vor răspunde invitații dezbaterii.

Întâlnirea se adresează profesioniștilor din departamentele financiare și juridice, top managementului și antreprenorilor, iar participarea acestora este gratuită, accesul realizându-se pe bază de confirmare, prin completarea formularului de înregistrare. Detalii suplimentare despre dezbatere pot fi consultate în invitație.

Comunitatea CELF – Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP este o comunitate Oameni și Companii, în parteneriat cu NNDKP. Pot deveni membri ai comunității specialiști și profesioniști din departamentele financiare și juridice, top management și antreprenori. Informații actualizate despre activitățile comunității sunt publicate în secțiunea dedicată de pe GlobalManager.ro sau pe pagina de LinkedIn.