Instituțiile publice culturale și educaționale din România pot beneficia de strategii gratuite de comunicare și marketing, în cadrul unui program inițiat de o agenție de comunicare din București. Programul își propune să sprijine instituțiile românești prin oferirea de consultanța în ceea ce privește conturarea unei strategii coerente de comunicare și marketing, dar și un ghidaj corect cu privire la implementarea planului de comunicare, toate având ca scop final îmbunătățirea relației cu cetățenii și creșterea transparenței instituționale, dar și a actului cultural și educațional per total. Instituțiile publice interesate, atât din București, cât și din țară, fie că e vorba de muzee, centre culturale, universități, se pot înscrie în program până pe 15 noiembrie.

În România, cultura și educația sunt de cele mai multe ori Cenușăresele societății, domenii ignorate în cel mai rău caz, în cel mai bun caz nefiind o prioritate pentru autorități. Dorim să sprijinim aceste domenii cu expertiza noastra în comunicare și marketing, să punem umărul la dezvoltarea acestora, în special prin promovarea corectă, transparentă și modernă, a activității instituților, în speranța că oamenii vor deveni din ce în ce mai interesați de cultură și educație, dar și mai apropiați de tot ce înseamnă acestea, au declarat reprezentanții Forever Summer, agenția care a inițiat programul.

Programul de consultanța gratuită în comunicare și marketing pentru instituțile publice culturale și educaționale începe pe 15 noiembrie, înscrierile putând fi făcute de către orice persoană de decizie prin trimiterea unui email către iwant@foreversummer.agency prin care se prezintă succint nevoile de comunicare ale organizației pe care o reprezintă.

Mai multe detalii pe www.foreversummer.agency