Joi2 februarie de la ora 15.00, specialiști și lideri din domeniul financiar participă la prima întâlnire a comunității de Management Financiar. Principalele teme de discuție se vor concentra în jurul  inspecției fiscale în era digitală și a măsurii în care noile proceduri și mentalități din domeniu presupun aceleași răspunderi. Dezbaterea va fi moderată de jurnalistul Constantin Rudnițchi și îi are ca invitați pe Alina TimoftiPartener NNDKP Consultanță Fiscală, Lucian BarbuPartener NNDKP Consultanță Fiscală și Marius EzerPartener NNDKP, Practica de Soluționare a Disputelor.

Întâlnirea, organizată sub egida Centrului de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP, reprezintă lansarea comunității OSC-Management Financiar, a cărei membri au acces la cele mai noi informații din domeniu și participă în mod gratuit la dezbateri profesionale.

Dezbaterea se va desfășura pe platforma ZOOM, având o durată de aproximativ 75 de minute. Participarea este gratuită pentru directorii financiari și specialiștii în domeniul financiar-contabil, cu rugămintea confirmării prealabile.

Mai multe informații despre speakerii invitați și subiectele abordate sunt disponibile în invitația de aici. Formularul pentru participarea gratuită este aici.