3 module, 7 zile de cursuri intensive – între 2 februarie – 17 martie:  ADOM România își deschide porțile pentru înscrieri la Școala Dental Office Managers, ediția a XII-a! Aici vei avea șansa să înveți toate secretele din spatele unei clinici de succes și să primești sfaturi de la liderii în domeniu, cu peste 15 ani de experiență. Cursul se adresează atât proprietarilor de clinici, cât și managerilor care doresc să dezvolte un cabinet dentar și să înregistreze o creștere sustenabilă a cifrei de afaceri.

În cei patru ani de activitate, Școala DOM a format peste 300 de manageri de clinici dentare și a dezvoltat peste 38 de start-up-uri. De asemenea, clinicile participante și-au crescut numărul de pacienți fideli cu 20% și, implicit, au înregistrat și o creștere a cifrei de afaceri cu 20-30%.

Trainerii ADOM au pregătit o ediție plină de workshop-uri practice, în care se va simula inclusiv un plan de business, astfel încât cursanții să învețe să aplice noțiunile teoretice și să gândească analitic, în condițiile în care piața stomatologică din România se dezvoltă accelerat. Totodată, cursanții vor primi mai multe materiale necesare într-o clinică: fișe de post, rapoarte de evaluare, anunțuri de angajare, contractul cu contabilitatea – atât de necesar pentru o clinică – și lista cu toate autorizațiile de care ai nevoie pentru a-ți deschide un cabinet nou.

Proprietarii de clinici dentare care au participat la Școala DOM au înțeles că fără un angajat specializat în managementul dentar este foarte dificil să te poți dedica unui plan de extindere sau să gândești strategii prin care să atragi pacienți noi ori să-i convingi pe cei existenți să accepte planul de tratament. O clinică de succes are în spatele ei un Dental Office Manager, concept adus din SUA, și implementat în România, pentru prima dată, de către Dent Estet.

Și tu ai șansa să acționezi corect la început de 2018 și să intri în prima comunitate de manageri de clinici dentare și să descoperi secretele din spatele succesului Dent Estet, cel mai mare grup de clinici stomatologice din România. Înscrie-te acum la Școala DOM, ediția a XII-a! Ultimele 10 locuri

 

Despre ADOM

Dental Office Managers este prima asociație din țara noastră care certifică și reunește manageri dedicați pentru clinicile dentare. Sub patronatul DENT ESTET, ADOM a introdus în România conceptul Dental Office Manager, născut în SUA, în urmă cu peste 15 ani, întrucât înțelege cât de important este ca medicul dentist să își concentreze atenția asupra actului profesional și relației cu pacienții, având siguranța că se poate baza pe o persoană calificată să coordoneze și să dezvolte clinica la standarde internaționale.