Mobexpert, cel mai mare producător și retailer de mobilă din România, lansează primul planificator de buget din România, care îi va ajuta pe cumpărători să primească un răspuns concret la întrebările despre costurile legate de mobilier, pentru a-și planifica mai ușor și mai bine cheltuielile.

Planificatorul de buget este disponibil gratuit pe site-ul Mobexpert și completează celelalte inițiative, precum cea de Augmented Reality, prin care Mobexpert contribuie la dezvoltarea industriei și îmbunătățirea experienței de cumpărare a mobilierului.

Planificatorul este dedicat celor care au în plan un proiect de amenajare sau reamenajare a casei dar nu știu de unde să înceapă, la ce fel de costuri să se aștepte, și va oferi un plan de mobilier cu prețuri concrete raportate la piața de mobilier autohtonă.

„Bugetul este o componentă importantă pentru clienții noștri și de aceea ne dorim să îi inspirăm să investească eficient. În același timp, vrem să le facilităm procesul decizional, să îi susținem să decidă mai rapid și mai eficient. Timpul pe care l-ar petrece pentru a face lista de cumpărături, îl pot investi de acum în altceva pentru că acest planificator de buget le va oferi și o listă preliminară, cu obiectele de bază pentru mobilarea fiecărei camere în parte”, spune Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Planurile de mobilier generate de planificator pot fi adaptate pentru orice tip de locuință, buget și tip de amenajare – de la mobilarea de la zero a primului apartament, până la mutatul într-o casă mai mare, sau pentru cei care vor să facă doar mici schimbări în ton cu ultimele tendințe.