Când auzim de Crăciun, imediat ne ducem cu gândul la mirosul de scorțișoară sau portocală, la mesele alături de cei dragi, dar mai ales la bradul frumos colorat unde cadourile Moșului se vor aduna. Din păcate, nu toată lumea își imaginează asta atunci când aud de Crăciun datorită posibilităților mai puțin norocoase decât ale noastre.

Totuși, Moșul are ajutoare an de an iar Primăria Iași alături de Events by Ioana Gamen și Premiere Deco vor fi spiridușii magici care vor aduce magia Craciunului în casele oamenilor. Bineînțeles, ajutorul vostru este bine venit și necesar, așa că vă invităm pe 17 decembrie, începând cu ora 15:00 la evenimentul Împodobim Împreună.

Astfel, pe 17 decembrie, între orele 15:00 – 16:30 vom împodobi braduții cât mai frumos și creativ, dupa care de la 16:30 până la 17:00 colindele vor răsuna pe strada Lăpușneanu, timp în care vom da startul voturilor pentru cel mai apreciat brad. Trecătorii și participanții sunt încurajați să admire și să voteze brazii expuși, inserând în urna special amenajată în fața Galeriei de Artă „Dumitru I. Grumăzescu” taloanele cu numele bradului favorit. Premiile vor fi pe măsură, ne-am axat în acest an pe experiențe veritabile pe care să le oferim participanților: un zbor deasupra orașului Iași, oferit de C.O.S. Aviation, o seară de jocuri la Hype Energized Iași și multe alte surprize pe care le veți afla curând!

După ziua de duminică brăduții vor ajunge în casele oamenilor dar și în centre de plasament și cămine de bătrâni. Vă invităm alături de noi să Împodobim Împreună!

Detalii eveniment și înscriere la eveniment pe pagina de Facebook : Împodobim împreună sau 0740801664 Ioana Gamen, 0740243143 Andra Ungureanu