Impact Developer & Contractor intră pe piaţă imobiliară din Iaşi

Impact Developer & Contractor, dezvoltator imobiliar din România listat la Bursă de Valori Bucureşti, îşi face intrarea pe piaţă imobiliară din Iaşi prin achiziţia unui teren de 19.068 metri pătraţi.

Tranzacţia marchează un pas important în strategia de implementare a standardelor de locuire Greenfield şi LUXURIA în oraşe mari din ţară.

Terenul achiziţionat se află în Copou,din Iaşi şi este bine conectată la principalele puncte de interes ale oraşului Iaşi. Pe suprafaţă terenului, dezvoltatorul va replica modelul ansamblului rezidenţial Greenfield, din Bucureşti. Astfel, proiectul va fi unul sustenabil, încadrat în categoria clădirilor verzi, cu certificare BREEAM şi va include blocuri cu regim redus de înălţime, spaţii verzi ample, servicii ce permit locuire la standarde moderne.

Tranzacţia vine după ce, anul acesta, dezvoltatorul a început lucrările la cartierul Boreal Plus din Constanţa, ca parte a strategiei de extindere în oraşele mari din ţară.

Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor, a declarat: “O parte importantă a strategiei grupului Impact Developer & Contractor constă în extinderea şi promovarea standardelor de locuire Greenfield şi Luxuria Residence, atât în Bucureşti, cât şi în oraşele mari din ţară. Suntem încântaţi să intrăm pe piaţă imobiliară rezidenţială din Iaşi prin achiziţia unui teren în una dintre cele mai bune zone ale oraşului, unde vom implementa unul dintre proiectele noastre de succes! Această achiziţie este un prim pas de extindere în Iaşi, urmând că în următorii ani să extindem şi să consolidăm prezenţa în Iaşi”.