Imocredit IFN listează obligațiuni de 15 milioane de lei la Bursa de Valori București

O emisiune de obligațiuni în valoare de 15 milioane de lei (3,4 milioane de euro) lansată de Imocredit IFN intră, de miercuri, la tranzacționare la Bursa de Valori București (BVB).

Potrivit unui comunicat al BVB, Imocredit IFN a derulat, în perioada 23 aprilie – 4 mai, o ofertă de vânzare de obligațiuni, prin care a atras 15 milioane de lei, fonduri care vor fi utilizate pentru acordarea de împrumuturi clienților. Obligațiunile sunt garantate, convertibile în acțiuni la maturitate și au o scadență de șapte ani. Obligațiunile au o valoare nominală de 8 lei, iar rata dobânzii este fixată la ROBOR la șase luni, plus o marjă de 3%. Plata dobânzii se va face semestrial. Oferta de vânzare a fost intermediată de Casa de Brokeraj BT Securities.

Imocredit IFN face parte din grupul financiar Imofinance. Principalul domeniu de activitate al grupului constă în furnizarea de servicii financiare persoanelor fizice și juridice. Printre aceste servicii sunt acordarea de credite ipotecare, credite imobiliare, credite de consum, credite IMM, dar și leasing financiar, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. AGERPRES