Vinurile din colecția Nasty, semnate de Ilie Năstase și produse de crama Domeniile Prince Matei, sunt disponibile începând cu luna iulie, doar în rețeaua Carrefour, prin programul Deschidem Vinul Românesc, dezvoltat de retailerul francez.

Colecția poate fi descoperită în hipermarketurile Carrefour Băneasa și Corbeanca, în zona special dedicată vinurilor, WineSquare.

Colecția Nasty reunește trei vinuri de excepție, trei cupaje perfecte, produse de crama Domeniile Prince Matei, o cramă din Muntenia, care aduce constant vinuri moderne și elegante, din Dealu Mare. În WineSquare Carrefour Băneasa și Corbeanca se vor regăsi: Nasty Cuvée Alb (Fetească Albă și Fetească Regală); Nasty Cuvée Rosé (Cabernet Sauvignon, Pinot Noir și Fetească Neagră); Nasty Cuvée Roșu (Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră).

„Sunt un mare iubitor de vinuri, iar cel roșu va rămâne întotdeauna preferatul meu, dar în colecția Nasty fiecare pasionat de vinuri își va găsi sortimentul perfect pentru el. Este o colecție pe care îmi doresc să o promovez peste tot în lume, așa că nu întâmplător vinurile se regăsesc de acum în programul Deschidem Vinul Românesc. Performanța se construiește prin muncă de echipă, iar alături de Carrefour și de crama Domeniile Prince Matei, îmi doresc să ajutăm vinul românesc să câștige trofeul cel mai important, de a deveni un simbol de recunoaștere a valorilor și a mândriei locale”, a declarat Ilie Năstase, cu ocazia listării colecției Nasty în WineSquare Carrefour Corbeanca și Băneasa.

Pentru a marca primele 200 de sticle din colecția Nasty achiziționate de clienții Carrefour, crama Domeniile Prince Matei va sprijini un tânăr talentat să își urmeze pasiunea pentru sport și să devină următorul campion, prin intermediul Asociației The Social Incubator.