Hyperhuman, companie fondată de o echipă de trei tineri antreprenori români și finanțată deja cu peste jumătate de milion de euro, a lansat astăzi oficial, la nivel global, prima platformă digitală dedicată profesioniștilor în fitness pentru monetizarea de conținut video.

Cu ajutorul inteligenței artificiale, platforma permite antrenorilor să creeze programe de antrenament video de înaltă calitate, cu exerciții fizice variate, într-un timp foarte scurt și fără a avea cunoștințe tehnice aprofundate.

Misiunea noastră este să oferim modalitatea cea mai simplă pentru crearea, distribuirea și monetizarea de conținut video de calitate și o experiență de top pentru consumatorii de servicii de fitness. Suntem încântați să avem alături de noi profesioniști din peste 15 țări care folosesc platforma noastră pentru a crea antrenamente personalizate și care câștigă deja bani din crearea de conținut pentru clienții lor. Am dezvoltat prima aplicație de fitness bazată pe AI care este un generator de venituri pentru profesioniști din domeniu și care le permite să prospere pe piața antrenamentelor online și să concureze cu aplicații de fitness celebre oferind antrenamente de înaltă calitate pentru clienți din întreaga lume“, spune Bogdan Predușcă, Hyperhuman CEO & Co-fondator.

Pentru a sărbători lansarea și pentru a sprijini antrenorii să rămână conectați cu clienții lor într-o perioadă marcată de incertitudine cum este cea prin care trecem, compania a decis să ofere acces la Hyperhuman Studio PRO, complet gratuit, în prima lună. În versiunea PRO, antrenorii vor genera un număr nelimitat de programe de antrenament care vor putea fi utilizate de un număr nelimitat de clienți. Astfel, trainerii au ocazia să-și sporească rapid numărul de urmăritori și clienți din portofoliul propriu și, ulterior, să își poată monetiza la scară mai mare programele pe care le oferă.

În următoarele luni ne concentrăm pe creșterea gradului de personalizare a conținutului din platformă și pe viralizarea acestuia. Vom lansa totodată primele parteneriate cu organizații ce au nevoie să scaleze procesul de producție a propriului conținut video sau să diversifice oferta de conținut prin licențierea programelor video premium produse în rețeaua noastră globală de profesioniști în fitness”, a adăugat Bogdan Predușcă.