Huawei a deschis primul Experience Shop in Romania

Huawei, lider in tehnologie si al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume, a inaugurat, pe 2 februarie, primul Huawei Experience Shop din Romania. Amplasat in cadrul AFI Cotroceni Bucuresti, cel mai mare mall din Romania, si conceput pentru a oferi o experienta completa, Huawei Experience Shop va permite consumatorilor sa descopere si sa se familiarizeze cu ecosistemul interconectat si inteligent al Huawei.

Amenajat pe o suprafata de 48 de metri patrati, Huawei Experience Shop se remarca printr-un design premium si un stil minimalist. Aici, fanii si consumatorii vor putea gasi intreg portofoliul de produse Huawei, de la smartphone-uri si tablete, pana la ceasuri inteligente, fitness band-uri si o gama extinsa de accesorii. in plus, consumatorii vor avea posibilitatea sa testeze cele mai noi produse, imediat dupa lansarea lor globala si pot primi informatii despre tehnologiile inovatoare incorporate in dispozitivele Huawei. De asemenea, clientii vor fi consiliati cum sa utilizeze device-urile la capacitate maxima si vor primi sfaturi, astfel incat sa fie preintampinate situatiile care pot aparea dupa o anumita perioada de utilizare a dispozitivelor.

„Suntem bucurosi sa deschidem in Romania primul Huawei Experience Shop, un spatiu care reprezinta pe deplin filozofia Huawei centrata in jurul consumatorilor. Huawei Experience Shop este, de asemenea, locul in care consumatorii si fanii Huawei vor putea descoperi si testa cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania noastra”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.