Un start-up din Polonia a câştigat competiţia Spotlight dedicată afacerilor mici, organizată în marja conferinţei internaţionale How to Web, organizată timp de două zile la Bucureşti.

Ajunsă la cea de-a 11-a ediţie, conferinţa How to Web a reunit ecosistemul antreprenoriatului şi inovării, iar peste 70 de experţi globali de la companii precum UiPath, Google, Bitdefender, Product Culture, Pendo.io au urcat pe cele trei scene amenajate, pentru a dezvălui practicile prin care au adus rezultate maxime în cadrul acestor companii.

Cea de-a patra scenă a evenimentului a fost dedicată startup-urilor, care au avut ocazia să îşi prezinte produsele şi soluţiile inovative prin programele „Orange Fab Demo Day”, „Startup Wise Guys” sau „Spotlight”.

Potrivit organizatorilor, Spotlight – competiţia dedicată start-up-urilor early-stage, a avut loc în cea de-a doua zi a evenimentului, cu 23 de start-up-uri din Europa care s-au duelat pentru premiul-investiţie de 465.000 de euro: Eyelet, Hyperjob, Synaptiq, Fagura, Avo Cool, GuidefAI, Braight Technologies, Directimo, INKI.TECH, Licenseware, MediNav, Getpin, Bloomcoding, Beesers, SOLO Fintech, Adapta Robotics & Engineering, Proofminder, Avokaado, InRento, Holoma, Hyperhuman, INPUT SOFT şi Gorilla Link.

După sesiuni intense de prezentare pe scenă şi jurizare, câştigătorul marelui premiu a fost start-up-ul Braight Technologies din Polonia, cu o soluţie avansată de tehnologie, care ajută afacerile să îşi înţeleagă mai bine clienţii.

Iniţiat în anul 2009, din dorinţa de a oferi acces la oportunităţi de învăţare şi networking pentru comunitatea profesioniştilor din tehnologie şi antreprenoriat, How to Web a devenit rapid unul dintre cele mai influente evenimente din estul Europei. AGERPRES