Hotelul Radisson Blu București din Bucureşti a fost renovat cu o investiţie de 24 milioane euro. Hotelul de pe Calea Victoriei are acum peste 600 de camere în total. Un număr de 200 de camere au fost adăugate prin renovarea unei clădiri din proprietatea complexului (Park Inn), dar care nu erau cuprinse sub umbrela Radisson Hotel Group. Hotelul Park Inn era cotat anterior la patru stele, iar acum întregul complex este de cinci stele. Investiţia aparţine fondurilor de investiții Revetas Capital și Cerberus.

„Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari și mai dinamice grupuri hoteliere din lume, anunță o relansare grandioasă a hotelului, Radisson Blu București, în urma unei investiții majore de capital în valoare de 24 milioane de euro. Hotelul de renume mondial repoziționează astfel marca superioară a Radisson Blu, lider pe piața din România, printr-o transformare elegantă și sofisticată a lobby-ului și a grădinii și prin creșterea numărului de camere, la peste 600. Hotelul Radisson Blu București este gata să dezvăluie în iunie 2021 un nou lobby bar și o grădină interioară cu piscină și zonă de luat masa, ce va oferi oaspeților o ambianță elegantă și sofisticată”, a anunţat compania.

Proiectul de investiții va continua cu extinderea complexului Radisson Blu prin adăugarea a 200 de camere noi, amplasate în clădiri complet renovate, inclusiv cu echipamente noi, de ultimă generație.

Cu un total de 623 de camere și apartamente, Radisson Blu București devine astfel unul dintre cele mai mari hoteluri de 5 stele din Europa Centrală și de Est, oferind un lobby nou, un lounge interior cu grădină și zone comune, în plan deschis.

„Proiectul de extindere și renovare a Hotelului Radisson Blu București include un aspect modern și elegant, care va satisface cele mai exigente așteptări ale viitorilor călători în scop de afaceri și scop turistic, oferind în același timp cel mai înalt nivel de siguranță și confort. Suntem încântați să lansăm acest proiect de extindere si de renovare, care face parte din programul nostru de dezvoltare 24 MEUR și care vizează asigurarea poziției de lider pe piață pentru acest complex renumit de ospitalitate”, spune Vlad Dragoescu, Owner Representative.