Hotelul Mercure Mediaş Binderbubi se alătură reţelei Accor din România

Hotelul Mercure Mediaş Binderbubi se alătură reţelei Accor din România

Accor anunţă semnarea unui contract de management cu proprietarul Mercure Sighişoara Binderbubi Hotel & SPA pentru operarea hotelului din Mediaş şi deschide astfel al şaptelea hotel Mercure din România. Hotelul îşi va întâmpina primii oaspeţi în mai 2021, după o renovare majoră.

Hotelul Mercure Mediaş Binderbubi Hotel & SPA va avea 46 de camere, 2 săli de şedinţe cu o capacitate de până la 150 de participanţi, un restaurant panoramic, un bar şi un centru spa cu piscină interioară încălzită.

„Este o mare satisfacţie pentru noi să adăugăm încă o destinaţie portofoliului Accor din România şi cu atât mai mult cu cat este al doilea hotel cu acelaşi proprietar. Aceasta este o dovadă a puterii reţelei de distribuţie cât şi a profesionalismului Accor. Mediaş şi împrejurimile sale au un potenţial turistic imens şi suntem nerăbdători să-i sporim vizibilitatea prin reţeaua noastră. Cu caracterul său autentic, Mercure este brandul ideal pentru a dezvălui farmecul specific al locurilor şi poveştile oamenilor”, afirmă Cătălina Roșu, Director Dezvoltare pentru România, Bulgaria, Republica Moldova şi Republica Cehă.

„Prin extinderea parteneriatului nostru cu operatorul global în domeniul ospitalităţii Accor, ne reafirmăm încrederea în profesionalismul şi rezilienţa lor, în special în aceste vremuri dificile pentru industria hotelieră. Accor ne aduce atât know-how-ul, cât şi instrumentele operaţionale şi de marketing necesare pentru a spori performanţa unui hotel, precum şi pentru a creşte vizibilitatea locală şi internaţională al unei destinaţii. Împreună, ne propunem să plasăm oraşul nostru printre destinaţiile de călătorie preferate atât de turiştii locali, cât şi de cei internaţionali”, a declarat proprietarul companiei Daflog, Livia Calburean.