Orbis Hotel Group deschide Mercure Sighișoara, primul Hotel Mercure din afara Bucureștiului, după transformarea Binderbubi Hotel și Spa.

„În România, fiind una dintre cele mai dinamice piețe din regiune, vizăm poziția de lider de piață prin continuarea dezvoltării rețelei noastre de hoteluri, cu precădere prin încheierea de parteneriate cu potențiali parteneri locali. Sunt încântat de sosirea brandului Mercure la Sighișoara, urmată de noi deschideri planificate pe întreg teritoriul României, confirmând astfel dinamismul startegiei noastre de dezvoltare în țară”, spune Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Group.

Actualul Binderbubi Hotel și Spa din Sighișoara se transformă alăturându-se rețelei Mercure și va fi administrat de Orbis Hotel Group în cadrul unui contract de management cu compania locală Daflog.

Mercure Sighișoara Binderbubi Hotel și Spa va dispune de 52 de camere, 3 săli de ședințe, 2 restaurante, un bar și un Hotelul este programat să se deschidă la sfârșitul trimestrului al III-lea al acestui an.

În prezent, grupul Orbis administrează şapte hoteluri sub brandurile Ibis, Novotel, Pullman şi Mercure, cu 1.200 de camere, iar anul acesta va deschide un hotel Ibis Styles în Arad şi unul Mercure în Braşov.

În 2015, Orbis, principalul grup hotelier din Polonia, a semnat cu acţionarul său strategic, Accor Hotels, un contract de preluare a 46 de hoteluri din şase ţări din Europa, printre care şi România, şi un contract master de licenţiere. Acordul de licenţiere conferă Orbis Group dreptul de a opera până în 2035, cu o exclusivitate de minimum 10 ani, hotelurile sub brandurile Accor Hotels din 16 ţări, inclusiv România.