Hotelul Bradul din Poiana Braşov va fi renovat complet în acest an

Compania ANA Hotels, care operează toate businessurile din turism ale antreprenorului George Copos, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri totală de 31,5 milioane euro, în creştere cu 9,6% faţă de 2015, fiind cea mai mare companie din domeniul hotelier din România după cifra de afaceri.

Pentru acest an antreprenorul are în plan o serie de investiţii, prima pe listă fiind renovarea hotelului Bradul din Poiana Braşov, investiţia fiind estimată la 1,5 mi. euro.

„Vom demara la jumătatea lunii martie 2017 un proiect amplu de renovare a hotelului Bradul, cu o capacitate de 59 camere. Investiţia vizează renovarea completă a camerelor, a băilor şi a spaţiilor publice ale hotelului“, a spus Christine Schillings, director general al ANA Hotels, citată de Ziarul Financiar. Proiectul de renovare se va derula în perioada 15 martie – 30 iunie, urmând ca hotelul să fie redeschis la începutul lunii iulie 2017, ca aripă a complexului Sportul.

În total, în turism, George Copos are în plan investiţii de 30 milioane de euro pentru următorii trei -patru ani, bani ce vor merge către modernizarea hotelurilor din Capitală şi a unităţilor de la munte şi mare.