Aro Palace anunță semnarea oficială a parteneriatului prin care Hotel Capitol din Brașov va adera la brandul Mercure al grupului francez Accor.  Afilierea la lanțul internațional este un pas strategic prin care Aro, compania deținută de Transilvania Investments, își propune să redevină numărul 1 în turismul brașovean.

„Dintre toate opțiunile analizate, Mercure a fost alegerea cea mai potrivită pentru a potența tot ce are de oferit Hotel Capitol. Este un brand cu o notorietate internațională puternică, care are ca valoare principală inspirația locală. Acest lucru ne va permite să ducem mai departe tot ce înseamnă istoria de peste patru decenii a hotelului.”, spune Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

Hotelul își va primi oaspeții în 181 de camere spațioase, inclusiv 28 de suite. De asemenea, va avea un restaurant à la carte și un lobby bar. Hotelul va deveni cu siguranță locul ideal pentru organizarea de evenimente de afaceri, ceremonii și petreceri private în cele șase săli de conferințe versatile, cu o suprafață totală de peste 500 mp.

Începând din 2025, hotelul va funcționa sub numele Mercure Brașov Center. Redeschiderea hotelului va crea aproape 100 de locuri de muncă, recrutările pentru viitoarea echipă urmând să înceapă din vara anului viitor.

„Scopul final este de a crea o sinergie între oferta hotelului Mercure Brașov Center și cea a hotelului Aro Palace, un alt activ Transilvania Investments, astfel încât turiștii ce vizitează zona Brașovului să regăsească toate opțiunile în portofoliul companiei. Acest lucru va aduce compania mai aproape de obiectivul său de a transforma Brașovul în destinația de călătorie nr. 1 din România, atât pentru turismul individual leisure, cât și pentru cel de business și pentru grupuri.” a afirmat Călin Ile, Președinte al Consiliului de Administrație al Aro Palace S.A..

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o o rețea internațională de peste 943 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 125.341de camere la nivel global.