timis-horeaCea de-a XX-a ediţie a Conferinţei Naţionale de Management Medical Modern, organizată de Oameni şi Companii în parteneriat cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, a avut loc în perioada 28-30 octombrie, la Hotel Orizont din Predeal, reunind 170 de participanţi, printre care reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerului Fondurilor Europene, Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor și Asociaţiei Medicale Române.

“Evenimentul de mare ținută ștințifică organizat de către Oameni şi Companii s-a pliat pe așteptările participanților, oferind răspunsuri clare și soluții aplicabile provocărilor din sistem. Aceasta conferință a fost de departe la cel mai înalt nivel din punct de vedere tehnic și organizatoric, lucru care s-a putut vedea în calitatea temelor prezentate, precum și în feedback-ul primit de la participanți. De asemenea, vreau să subliniez acele prezentări din sfera achizițiilor publice, o temă de larg interes și de actualitate. Felicit organizatorii și cred că aceste teme trebuie să fie discutate trimestrial la nivel național. În lipsa unor organizări ale Ministerului Sănătății, conferințele de acest tip reprezintă singura soluție prin care managerii și personalul tehnic din spitale pot să își îmbunătățească cunoștințele”, a concluzionat medicul Horea Timiș, specialist în Management Medical.

La rândul său, Constantin Poiană, Manager de Calitate al Spitalului Orășenes Buhuși, care a susținut prezentarea cu tema „Satisfacția pacienților înainte și după acreditare”, consideră că evenimentul de la Predeal “a fost una dintre cele mai reușite conferințe medicale din acest an la nivel național, deoarece numeroși specialiști din diverse domenii au avut posibilitatea să împărtășească din experiența lor”.