Kailbach HeribertMediHelp România, parte a MediHelp International, lider pe piața asigurărilor de sănătate private în Europa Centrală și de Est, l-a numit pe germanul Heribert Kailbach în funcția de Director de Marketing și Vânzări pentru România.

Cu o experiență de peste 30 de ani pe poziții de top în cadrul unor companii fianciar-bancare prestigioase, Heribert Kailbach va fi responsabil cu dezvoltarea strategiei de vânzări și de marketing pentru clienții corporate și retail.

Heribert Kailbach, originar din Sindelfingen, Germania, a mai deținut în România funcțiile de Vicepreședinte al Raiffeisen Banca Pentru Locuințe și Deputy General Manager al ProCredit Bank SA. Pe durata acestui din urmă mandat, Kailbach a fost membru în Consiliul Director al Camerei de Comerț şi Industrie Româno-Germane (AHK România).

La nivel internațional, în Europa și Asia, Heribert Kailbach a ocupat numeroase funcții C-level și de management în companii de renume, precum Bausparkasse Schwäbisch Hall, Postbank Group sau Vereinigte Volksbank AG Böblingen în Germania.

“Să lucrez pentru MediHelp este o provocare, dată fiind tranziția de la domeniul bancar la cel al asigurărilor medicale, o piață cu un potențial major de creștere în CEE. Îmi voi concentra expertiza pentru a poziționa asigurările medicale de sănătate ca pe un ‘must have’ în rândul clienților cheie din România. Totodată, obiectivele mele sunt legate de actualizarea strategiei de customer care a diviziilor de retail și corporate și de identificarea oportunităților de creștere a cifrei de afaceri a companiei”, a declarat Heribert Kailbach, Director de Marketing & Vânzări al MediHelp România.