Grupul Monza anunță achiziția Centrului Medical ProEstetica din București. În urma preluării, unitatea medicală din zona Dorobanți va fi cunoscută sub numele “Centrul Medical Monza”.

“Acest pas reprezintă o nouă etapă în extinderea brandului Monza atât în țară, cât și în București. Ne bucurăm să putem contribui astfel la dezvoltarea unui business medical creat din pasiunea pentru medicină, cât și prin multă dăruire. La Centrul Medical Monza vom continua să le oferim pacienților serviciile medicale de calitate, specifice grupului, de această dată într-o nouă locație din București”, declară Luca Militello, CEO-ul Grupului Monza.

În cadrul Centrului Medical Monza, pacienții vor putea accesa serviciile medicale din ariile Chirurgiei Generale, Chirurgiei Estetice, Medicinei Estetice, Cardiologiei, Neurochirurgiei, Stomatologiei, Ortopediei, ORL, cât și Dermatologiei.

Capacitatea Centrului Medical Monza este de 13 paturi, 4 cabinete medicale, 3 săli de operație, încadrate pe o suprafață totală de 1200 mp.

În urmă cu doar două săptămâni, Monza a inaugurat la Giurgiu prima rețea națională de clinici de cardiologie, în urma unei investiții de peste 4.5 milioane de euro. Pentru anul în curs sunt în plan clinici la Constanța, București, Focșani, Buzău, Pitești. Urmează Brăila, Călărasi și alte orașe care vor fi anunțate pe parcurs. Investiția în fiecare clinică va fi de aproximativ 120-150.000 de euro.

Grupul Monza mai deține Spitalul Monza din București, Centrele Monza-ARES din Constanța și Cluj, cât și clinicile RITMICO.