Grupul hotelier internaţional Accor a anunţat lansarea în România a produselor hoteliere Tribe şi Adagio, care vor funcţiona într-un nou hotel din Bucureşti, Nest+ Basarab, care urmează să fie construit în următorii ani în zona podului Basarab.

Hotelul Tribe Bucharest Basarab şi complexul de apartamente în hotel Adagio Bucharest Basarab vor fi dezvoltate în viitoarea clădire Nest+ Basarab, situată pe strada Miron Costin şi au prevăzut ca termen de inaugurare anul 2024.

Conceptul Tribe este un produs hotelier al Accor care propune clienţilor condiţii de lux accesibile. Hotelul Tribe Bucharest Basarab va avea 4 stele şi este proiectat cu 85 de camere.

Complexul de apartamente în hotel Adagio Bucharest Basarab este proiectat cu 115 camere şi apartamente şi este destinat clienţilor care caută confortul unui apartament deservit de servicii hoteliere. Conceptul Adagio oferă mai degrabă un spaţiu de locuit decât o cameră de hotel, astfel încât clienţii să aibă spaţiu pentru somn, masă, relaxare şi lucru.

Construcţia clădirii care va găzdui cele două hoteluri nu a început, proiectul fiind în etapa obţinerii autorizaţiilor necesare debutului construcţiei.

Reprezentanţii noului hotel au menţionat că valoarea investiţiei în întreg complexul este de 50 de milioane de euro şi au subliniat că randamentul investiţiei şi amortizarea acesteia nu pot fi estimate în contextul actual al sectorului de dezvoltare rezidenţială şi al activităţii hoteliere. AGERPRES