Grupul Flavours va ajunge în acest an la 23 de locații deschise

Grupul Flavours va ajunge în acest an la 23 de locații deschise

Grupul Flavours obţine anul acesta cea mai mare cifră de afaceri de până acum, peste 10 milioane de euro, dublând cifra de afaceri de anul trecut şi poziţionându-se la un nivel mai ridicat decât cel atins înainte de debutul pandemiei.

Astfel, cu o investiţie de peste 2 milioane de euro estimată până la final de 2022, realitatea a depăşit previziunile grupului Flavours. Deşi pentru 2022 targetul a fost de 7 unităţi noi, până la final de an se vor fi concretizat nu mai puţin de 10, din care 6 sunt deschise deja, iar restul urmează a fi deschise la final de 2022 – început de 2023 în Bucureşti, Cluj şi Timişoara. În total, grupul Flavours a deschis până acum 23 de locaţii, iar ritmul de creştere se va menţine în perioada următoare.

„Oamenii au nevoie de interacţiune, îşi doresc socializare, iar scopul nostru este să le oferim aceste lucruri la cel mai înalt nivel. Suntem acolo pentru clientul nostru corporate, oriunde se află el şi răspundem aşteptărilor lui. Să fii dinamic, să găseşti soluţii şi să îmbrăţişezi schimbarea este vital în această zonă de business, o condiţie fără de care evoluţia nu este posibilă. În cazul nostru, ce s-a schimbat este focusul – acum vizăm şi alte tipuri de locaţii, nu doar clădiri de birouri, chiar dacă lucrurile merg foarte bine pentru noi în acest segment. Anul acesta am accesat în premieră o nouă zonă, prin restaurantul Bruto, deschis în Cluj-Napoca, un restaurant à la carte, extrem de bine primit de public”, a declarat Raluca Ţeposu, fondator Flavours Group.

Anul acesta, grupul Flavours a adăugat în portofoliu un nou partener, Lidl România, prin operarea zonei de food pentru angajaţii din sediul central, care se pot bucura astfel de experienţa Stradale.

„Indiferent de conceptul dorit, de complexitatea lui sau de numărul de participanţi, Flavours este aici pentru a răspunde oricărei provocări din segmentul de catering şi pentru a livra experienţe unice, impecabile. Inovaţia, know-how-ul de care dispunem şi cele mai noi tehnologii în domeniu transformă Flavours în prima opţiune de pe piaţă şi în răspunsul corect, oricare ar fi provocarea culinară”, completează Bogdan Tiu, Director General Flavours Group.