Grupul farmaceutic Actavis îşi schimbă denumirea în Allergan

Allergan plc LOGOGrupul farmaceutic Actavis anunță schimbarea numelui în Allergan plc, din acest moment acțiunile fiind tranzacționate la Bursa din New York cu simbolul AGN. Totodată, grupul pharma are o nouă identitate vizuală și un nou logo.

Schimbarea numelui companiei a venit ca urmare a achiziției, în martie 2015, de către Actavis a companiei Allergan, acționarii grupului aprobând rebrandingul în iunie 2015. Achiziția Allergan de către Actavis a creat un grup farmaceutic în top 10 mondial după venituri, lider în rândul companiilor care au adoptat un nou model de business – Growth Pharma.

“Sub noul nume și cu noua identitate, ne-am trasat o nouă direcție, încurajându-ne angajații din întreaga lume să fie îndrăzneți în modul cum gândesc și acționează și să răspundă rapid pentru a îndeplini nevoile medicilor, pacienților și clienților noștri”, a declarat Brent Saunders, CEO și Președinte al Allergan.

Allergan a inițiat o campanie de rebranding prin care toate diviziile operaționale și comerciale de la nivel mondial vor adopta la noul nume. Divizia de generice din SUA și Canada va opera în continuare sub numele Actavis, brand recunoscut și apreciat de clienți.