Grupul Edenred, lider mondial în soluţii de plăţi pentru lumea muncii, a anunţat astăzi, în cadrul unei întâlniri cu presa, lansarea unui centru de inovaţie digitală în România, unde vrea să angajeze 200 de specialişti în doi ani.

„Edenred Digital Center va fi un hub internaţional pentru grup, pentru inovaţie şi proiecte strategice în IT”, au anunţat reprezentanţii companiei, în cadrul unei întâlniri cu presa.

În următorii doi ani, Edenred îşi propune să recruteze în România 200 de profesionişti IT, care vor dezvolta platforme globale şi soluţii pentru subsidiarele Edenred din întreaga lume.

„Centrul Digital Edenred nou-creat în România va fi locul unde echipele IT ale Edenred vor dezvolta noi soluţii şi platforme pentru diversele sucursale ale grupului din întreaga lume. Liderii digitali din Centrul Edenred vor juca un rol principal în design, implementare şi management pentru platformele Edenred, Proiectele nu vor fi limitate la dezvoltare şi execuţie. Centrul va lucra pe proiecte cum ar fi Aplicaţiile Mobile pentru zeci de milioane de utilizatori din întreaga lume, construind o aplicaţie mobilă globală ‘best in class’ pentru plăţi digitale”, spun reprezentanţii Edenred.

Edenred Digital Center va fi o sursă de inovaţie tehnologică şi de leadership în IT pentru filialele Grupului din Europa şi din restul lumii.

„Edenred speră să atragă cele mai bune şi mai strălucite minţi din IT din Bucureşti. Vrem să dezvoltăm Edenred Digital Center la sute de roluri IT în următorii ani. Avem deja aproape 20 de angajaţi în cadrul Centrului şi intenţionăm să avem 200 de angajaţi până la sfârşitul anului 2020. Angajatii Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi şi echipe globale şi vor lucra cu cele mai noi tehnologii”, spune Dave Ubachs, Edenred Group Chief Information Officer.