Grupul Cramele Recaș a lansat pe piața românească o nouă gamă de vinuri

RECAS-MuseProducătorul de vinuri Cramele Recaș a lansat pe piața din România gama de vinuri Muse în două variante de prezentare, Day și Night.

Gama Muse este un tribut adus unui stil de viaţă cosmopolit şi rafinat. Conceptul Muse se bazează pe ideea de complementaritate fericită, dar și opoziție, între zi și noapte, între soare și lună ca muze primordiale.

Muse Day îl poartă pe consumator într-o călătorie cu gusturi de fructe tropicale, trandafiri şi iasomie, acompaniate de note fine de piersici şi cireşe, în timp ce Muse Night promite seri lungi şi elegante, cu arome savuroase de fructe exotice.

Cultivând o serie de inovaţii tehnologice, producătorul Cramele Recaş propune, prin lansarea gamei de vinuri Muse, nu doar arome deosebite şi gusturi inedite, ci şi câte un ambalaj distinct, în acord cu conţinutul său.

Bucurându-se de inovaţii tehnologice unice pe piaţa românească de vinuri, sticla Muse Day promite o închidere perfectă datorită dopului său de sticlă cu autoermetizare. În plus, ambalajul trece printr-un proces de sablare integrală pentru o protecţie suplimentară a vinului împotriva acţiunii directe a razelor solare. Astfel Muse Day poate fi savurat întreaga zi la plajă sau la piscină fară ca gustul său să fie afectat.

Sticla Muse Night poate deveni cel mai rafinat şi la modă accesoriu al petrecerii datorită unui tip special de vopsea luminescentă ce străluceşte sub lumina ultravioletă, pentru ca elementele de culoare albastră ale ambalajului să obţină un efect tridimensional inedit.

Ciprian Roşca, director comercial la Cramele Recaş, a declarat: “Producătorul de vinuri Cramele Recaș este mândru să fie un susținător al inovațiilor în piața românească și să dezvolte produse de cea mai înaltă calitate. Gama de vinuri Muse este un exemplu de inovație pură pe piața din România. În primul rând, datorită lansării concomitent a două variante de vin, dar și a unor elemente ce țin de prezentarea gamei: dopul de sticlă, sablarea integrală a sticlei și vopseaua specială care strălucește sub lumină UV. Această nouă gamă răspunde tendinţelor actuale de consum la nivel internațional, iar noi suntem încântați că putem să oferim iubitorilor vinurilor Cramele Recaș un vin autohton exclusivist”.

Producătorul de vinuri Cramele Recaş administrează aproximativ 1.000 de hectare de viţă de vie în judeţele Timiş și Arad, oferind o gamă completă ce acoperă toate nivelurile de preţ şi preferinţele de servire (spumant, liniștit – sec, demisec, demidulce, dulce – alb, roşu, roze).