Golden Foods, grupul controlat de familia Mitzalis, producător de snackuri sărate, seminţe, alune şi fructe deshidratate sub brandul Elmas confirmă achiziția producătorului de panificație si patiserie Derpan din judeţul Galaţi, Fondat de familia Ancuţa în 2001. Achiziţia a fost aprobată de Consiliul Concurenței.

Croissant-urile au devenit populare în România încă din 1994, când familia Mitzalis, proprietarii Golden Food Snacks au introdus pe piață Fantastic Star. Brandul a fost apoi vândut lui Chipita în 1999. Prin această achiziție Golden Foods revine în piața de profil și are intenții serioase pentru următorii ani cu focus pe dezvoltare în Europa Centrală și de Est.

Reprezentanții companiei Golden Foods au declarat: ”Suntem încântați de  Derpan, o companie cu o expertiză de doua decenii în domeniul producătorilor de patiserie și suntem siguri că împreună cu expertiza noastră în marketing și distribuție suntem vom reuși să ducem acest busines la următorul nivel atât pe plan local cât în Europa Centrală și de Est. Pe scurt – we are back! ” a dorit Konstantinos Mitzalis să transmită (CEO al producătorului  Golden Foods Snacks)