Globalworth, cel mai mare investitor în spații de birouri din Europa Centrală și de Est (CEE) și liderul pieții de birouri din România, anunță lansarea celui mai nou, tehnologizat și complex centru de conferințe din București: NORD EVENTS CENTER by Globalworth. Cu o arhitectura impresionantă, centrul a fost proiectat în zona de nord a capitalei pentru a deservi comunității de business, Globalworth fiind landlord-ul care deține un portofoliu impresionant de peste 210 companii în România. Pentru operarea acestui spațiu, Globalworth s-a parteneriat cu Universum Events, cel mai mare organizator de evenimente corporate din țară.

NORD EVENTS CENTER by Globalworth:

  • are o suprafață de 850 metri pătrați.
  • se află în complexul Globalworth Campus, George Constantinescu Nr. 4B si Nr. 2-4, sector 2 București, România, la parterul clădirii Campus C 2S + P + 14E.
  • acomodează aproximativ 200 de persoane.
  • deține cel mai mare ecran LED de interior cu instalare fixă din România: 100 mp. Acesta este și cel mai mare proiect de acest fel, marca LG, din Europa, la momentul instalării. Ecranul LED ultra slim, cu o înălțime de 5m și o lățime de 20m, oferă o experiență impresionantă, imersivă și unică, de vizualizare, printr-un pixel pitch de numai 2.50 mm și o luminozitate de de 800 cd/mp. În total, în cele 3 săli ale complexului de evenimente NORD Events Center by Globalworth, sunt instalate ecrane LED fixe în suprafață de 136.8  mp (100mp ecran parter + 2×18.4mp ecrane in cele 2 Sali de la etajul 1), astfel devenind cel mai modern și complet echipat tehnic spațiu de evenimente din București.

NORD EVENT CENTER by Globalworth cuprinde trei săli moderne și propune conceptul de Turnkey Solution, ceea ce înseamnă acces la spațiul de evenimente dotat cu tehnologie de ultimă oră, pentru partea de audio, video și lumini, acces rapid la stația de metrou Pipera, spații de pregătire a cateringului și camere tehnice pentru echipe și artiști. Prin această soluție built in, se realizează o optimizare majoră a bugetului și timpului alocat de către client, eliminând un obstacol vital și facilitând focusul pe celelalte elemente importante din eveniment, cum ar fi conținutul și experiența participanților.

default

Globalworth deține cea mai mare comunitate de business din România. Avem companii mari și foarte mari în portofoliul nostru, așa că ideea de a veni în ajutorul acestora s-a materializat prin construirea unei săli de conferințe. De aici a plecat ideea cu câțiva ani în urmă și ne bucurăm că am reușit să o construim, să o finisăm și să o oferim comunității de business atunci când aceasta are nevoie. Parteneriatul cu Universum ne va ajuta la arhitectura evenimentelor potrivite acestei construcții de care suntem sincer mândri. Sperăm ca alături de partenerii noștri să transformăm NORD EVENTS CENTER by Globalworth în spațiul emblematic al acesui oraș atunci când vine vorba de evenimente business. Acesta va deveni locul în care evenimentele relevante vor avea loc, proiectele importante se vor întâmpla, unde comunitățile de business se vor dezvolta”, a spus Dimitris Pergamalis, MRICS Group, Head of Workplaces at Globalworth.

Clădirea centrului de conferințe este acoperită cu un sistem de terase cu iarbă (patura vegetala Sedum). Fațadele au pereți cortină, realizate cu sisteme de profile din aluminiu, ferestre termoizolante și plăci de placare compozite BOND & TRESPA. Structura Centrului de Conferințe este mixtă, cu stâlpi din beton armat, arcade și grinzi metalice, metal și plăci din beton armat.