Peste 40 de experți în resurse umane, din companii cu diverse domenii de activitate din București și Ilfov au participat, pe 15 octombrie, la cea de-a 4-a întâlnire a Comunității HR Manager. Evenimentul a avut loc la Wine Bistro Vinexpert Unirii.

Invitații s-au bucurat de o atmosferă relaxată, într-o locație intimă, care le-a permis să socializeze și să stabilească noi conexiuni profesionale.

Global HR Manager este un program de relaționare de afaceri, derulat de Oameni și Companii din anul 2017. Comunitatea numără +500 membri.

Anca Vătăsoiu, Fondator al Anca Vatasoiu Your Agile Employment Lawyer, a declarat: Felicit echipa Oameni și Companii pentru implicarea în dezvoltarea comunității specialiștilor în resurse umane. Oamenii sunt, într-adevăr, cea mai importantă resursă, iar specialiștii din departamentele de HR au o misiune cel puțin provocatoare. Ei sunt, din punctul meu de vedere, adevărați super-eroi pentru că asigurarea liniștii unei organizații și crearea unor pârghii de legătură între diversele paliere ale unei structuri sunt sarcini extrem de dificile, mai ales în plină era digitală și schimbare fundamentală de cultură și mentalitate a noilor generații.

Am văzut HR Global Manager ca un club secret al super-eroilor din HR, unde aceștia se pot întâlni, departe de provocările din organizație, și pot discuta relaxat, la un pahar de vin despre experințele lor. Este o ocazie extraordinară de conectare, de cunoaștere și, de ce nu, de a lega prietenii. Ceea ce mi s-a părut important este conceptul de eveniment informal, destins, care dă posibilitatea participanților de a se simți cu adevărat în largul lor și de a savura experiența.

Pentru mine, ca avocat, HR Global Manager Cocktain a fost, cu siguranță, o experință valoroasă care mi-a oferit ocazia de a cunoaște specialiști, dar mai ales Oameni extrem de talentați și valoroși pentru comunitatea de HR”.