Pe 26 februarie, la Hotel Intercontinental din București a avut loc cea de-a patra ediție a Galei Forbes Best Office Buildings, eveniment în cadrul căruia au fost premiați cei mai importanți actori din segmentul office: dezvoltatori, investitori, proprietari, bănci, companii chiriaș.

Forbes Best Office Buildings a debutat cu un panel de discuţie având ca subiect principal tendinţele de pe piaţa imobiliară a spaţiilor de birouri în 2018 care a fost moderat de redactorul-șef al revistei Forbes, Ionuț Bonoiu, și la care au participat Tatian Diaconu, CEO Immochan România și Stephen Richard Burke, Construction Director Forte Partners.

 

Câștigătorii ediției 2018 a Galei Forbes Best Office Buildings sunt:

Cea mai mare tranzacție imobiliară – Immochan România și Ascenta Management

Cel mai mare proprietar – Globalworth

Cel mai activ constructor – Bog’art

Cel mai de succes broker – Horațiu Florescu

Cel mai dinamic dezvoltator – Forte Partners

Cea mai bună strategie – Iulius Group

Premiul Forbes penru CURAJ – Vastint

Premiul Forbes pentru Pionierat – Immofinanz

Premiul Forbes pentru Debut – One United

Premiul special Forbes – Anchor Group

Premiu special Forbes – S IMMO

 

Din dorința de a încuraja tânăra generație de arhitecți, mentoratul și inovația, această ediție a Galei Forbes Best Office Buildings a organizat, pentru al doilea an consecutiv, un concurs pentru tinerii studenți la arhitectură, invitați să-și expună proiectele speciale de Office Buildings. Juriul a fost format din Conf. Dr. Arh. Magda Stănculescu și Lect. Dr. Arh. Mihaela Staicu de la Universitatea de Arhitectură Ion Mincu, precum și Andrei Uleia, Chief Executive al companiei de arhitectură DASEIN. Fiecare dintre cele 3 echipe participante la concurs a câștigat ca premiu un internship în cadrul firmei de arhitectură DaSein.