Gala Forbes Best Office Buildings 2017 are loc pe 28 februarie

Forbes România organizează pe 28 februarie cea de-a treia ediție a Galei Best Office Buildings, eveniment dedicat celor mai importante proiecte imobiliare din segmentul clădirilor de birouri din România.

Plecând de la dezvoltatori și până la companiile cu care aceștia lucrează pentru partajarea și organizarea clădirilor de birouri, cei implicați acordă o mai mare atenție designului, arhitecturii și mai ales eficienței energetice.

În cadrul galei vor fi premiați dezvoltatorii celor mai bune clădiri de birouri. Ne propunem să identificăm și să evidențiem cele mai atractive pieţe de office buildings din România. Pentru realizarea acestui clasament vor fi luate în considerare următoarele criterii: stocul, volumul, construcţiile noi sau aflate încă în fază de proiect, nivelul chiriilor, gradul de ocupare pe zonă, vechimea şi caracteristicile verzi.

Gala Forbes Best Office Buildings va reuni principalii actori din segmentul office al pieței imobiliare, management de top, consultanți, antreprenori, investitori și dezvoltatori imobiliari, fiind astfel mediul de recunoaștere a abilităților manageriale ce se reflect în strategiile de business acestora.