Lumea care ne înconjoară este într-o schimbare accelerată, iar clienții și angajații au așteptări mult mai mari decât înainte. Un studiu efectuat de PwC asupra a 250 de tehnologii emergente, a relevat faptul că 8 dintre acestea au fost considerate ca fiind esențiale datorită impactului pe care îl au asupra mediului de afaceri. Printre aceste 8 tehnologii în care orice organizație ar trebui să investească în perioada următoare, se numără inteligența artificială, realitatea virtuală și robotica.

Urmăriți-l pe Gabriel Voicilă, Digital Technology Partner la PwC Romania în cadrul Microsoft Envision Forum 2021 și aflați câteva dintre predicțiile tehnologice ale anului 2021, cum ar fi: utilizarea accelerată a tehnologiilor bazate pe inteligența artificială, dar și riscurile pe care adoptarea acestor noi tehnologii le aduc, riscuri ce trebuiesc gestionate, în special cele de fraude, sau securitatea cibernetică.

Intervenția lui Gabriel și informații despre așteptările companiilor care investesc în tehnologie și inteligență artificială o puteți urmări pe Microsoft Envision Forum 2021, disponibil acum on demand.