Gabor Mozga a fost numit în rolul de CEO al MOL România, începând cu 1 ianuarie 2024. După 17 ani de activitate în echipa MOL, Camelia Ene şi-a finalizat mandatul pe 31 decembrie şi va continua să îşi construiască cariera în afara Grupului MOL, conform unui comunicat de presă al companiei.

Gábor Mozga este un profesionist cu o multă experiență în dezvoltarea și implementarea strategiei de vânzări și operațiuni. De când s-a alăturat Grupului MOL, în 2019, a fost responsabil pentru dezvoltarea și conducerea segmentului de Vânzări și Operațiuni Retail la nivel de Grup, în 9 țări, în calitate de lider al departamentului. În ultimul an, a gestionat integrarea celei mai mari achiziții de Retail a Grupului MOL de până în prezent – transformarea rețelei „Lotos” în „MOL Polonia”. Are o diplomă universitară în economie și a acumulat o experiență semnificativă în domenii precum comerț și finanțe. De asemenea, a lucrat mai bine de două decenii în consiliile de administrație ale unor mari companii FMCG.

„Viitorul apropiat marchează un moment semnificativ în călătoria de dezvoltare a MOL România. Lucrăm la îmbunătăţirea serviciilor noastre pentru a satisface nevoile în schimbare ale clienţilor şi mizăm pe integrarea inovaţiilor tehnologice care ne ajută să oferim o experienţă mai personalizată. Pentru a continua să ne diferenţiem ca brand trebuie să fim adaptativi, inovatori şi să ne menţinem abordarea centrată asupra clientului. Mă bucur să coordonez această etapă de evoluţie, alături de echipa dedicată a MOL România. Contribuţia Cameliei a fost esenţială în dezvoltarea companiei. Îi sunt recunoscător pentru dedicarea de care a dat dovadă şi îi urez mult succes în proiectele sale”, a declarat Gabor Mozga, CEO MOL România.