Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România, lansează programul intensiv de dezvoltare cu o durată de trei ani Future In Talent (FIT) Graduate Engineering Program, destinat absolvenților de masterat în domeniul tehnic care vizează o carieră de succes în cadrul companiei.

Proiectul educațional este o premieră pentru Arctic și face parte din strategia de management și dezvoltare a talentelor. FIT Graduate Engineering Program va începe în luna octombrie 2021 cu un număr estimat de 20 de participanți din România și Turcia.

Procesul de recrutare a fost lansat săptămâna trecută în trei universități din România – Universitatea Politehnica din București, Universitatea Valahia din Târgoviște, Universitatea din Pitești – și patru din Turcia – Universitatea Tehnică din Istanbul, Universitatea Tehnică din Orientul Mijlociu, Universitatea Boğaziçi și Universitatea Koç. Printre criteriile de selecție se numără media ultimului an de studii, nota la lucrarea de dizertație (cel puțin 8), lipsa restanțelor, activitățile extracurriculare și recomandările venite din partea cadrelor didactice.

 

Citiți articolul integral pe platforma Comunității de Inovație și Tehnologie, Hackathons.ro