Frederic Faroche este noul director general al Veolia Energie România

Faroche_FredericFrederic Faroche este, începând cu 1 iulie, noul director general al Veolia Energie România, parte a Grupului Veolia, au anunţat reprezentanţi ai companiei. În vârstă de 49 de ani, Frederic Faroche a lucrat 20 de ani în Grupul Veolia şi are bogată experienţă în ţările Europei de Est. Expertiza sa tehnică şi managerială acoperă un domeniu extins, de la centrale pe biomasă până la unităţi de producţie pe cărbune şi gaze naturale.

Veolia Energie România este parte a Grupului Veolia, multinaţională prezentă pe 5 continente, cu peste 179.000 de salariaţi. Grupul concepe şi implementează soluţii pentru gestiunea apei, a deşeurilor şi a energiei, care contribuie la dezvoltarea durabilă a oraşelor şi industriilor. Prin intermediul celor trei activităţi complementare, Veolia contribuie la dezvoltarea accesului la resurse, la conservarea resurselor disponibile şi la reînnoirea lor.

În 2014, Grupul Veolia a oferit apă potabilă pentru 96 milioane de clienţi, servicii de canalizare pentru 60 de milioane de persoane, a produs energie termică în peste 450 de reţele de termoficare şi a valorificat peste 31 de milioane de tone de deşeuri. Veolia Environnment a avut o cifră de afaceri 24,4 miliarde de euro, în 2014. AGERPRES