Fostul secretar de stat Codrin Scutaru a devenit senior manager la McGuireWoods România

scutaru_codrinFostul secretar de stat în Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice Codrin Scutaru s-a alăturat echipei McGuireWoods România în funcția de senior manager. Scutaru a deținut, în perioada anterioară, și funcțiile de consilier pe politici sociale în Cancelaria primului ministru, consilier de integrare europeană și consilier al ministrului Muncii, precum și cea de consilier al secretarului de stat și ministrului Educației.

“Venirea lui Codrin Scutaru ne va întări expertiza de consultanță și ne va ajuta să ne extindem capabilitățile. Dată fiind experiența lui în public affairs, dar și expunerea de care a beneficiat atât în sectorul public, cât și în cel privat, Codrin este un consultant valoros pentru echipa noastră”, a declarat Nadia Crișan, managing director McGuireWoods România.

În sectorul privat, Codrin Scutaru a lucrat în calitate de consultant pe public affairs pentru investitori strategici din România. Scutaru a fost, de asemenea, managing partner în propria sa firmă de consultanță, oferind asistență mai multor clienți din Europa, inclusiv firme mari din domeniul financiar și al tehnologiei informației.

“Mediul de afaceri nu este doar despre fapte și cifre, ci și despre oameni. Sunt onorat să mă alătur echipei McGuireWoods România, al cărei profesionalism este apreciat și recunoscut atât la nivel național cât și internațional. Fac acest pas cu încrederea că astfel îmi voi putea continua eforturile de a îmbunătăți societatea românească, de a susține investițiile în țara noastră și de a promova avantajele competitive ale României”, a declarat Scutaru. AGERPRES