Primaria Municipiului Iasi, Comunitatea Evreilor din Iasi si Camera de Comert si Industrie Iasi organizeaza Forumul Economic Româno-Israelian, pe 28 iunie, de la ora 10.00, la Camera de Comert si Industrie Iasi.

Forumul îsi propune sa reuneasca antreprenori din regiune interesati de dezvoltarea unor relatii de parteneriat cu oameni de afaceri israelieni din domeniile: IT si outsourcing, sanatate, turism, agricultura, sectorul imobiliar, investitii, sectorul bancar s.a.

Evenimentul va include o sesiune de prezentare a relatiilor economice bilaterale si a oportunitatilor de investitii, urmata de o sesiune business-to-business între oamenii de afaceri români si israelieni interesati. La eveniment vor participa si reprezentanti ai corpului diplomatic – dintre care mentionam Ambasada Israelului si Ambasada SUA – precum si ai Camerelor de Comert si Industrie din regiune.

Forumul Economic Româno-Israelian este organizat în cadrul proiectului Marsul Vietii – comerorarea a 76 de ani de la Pogromul de la Iasi. Participarea este libera, în limita locurilor disponibile, dar conditionata de confirmarea prealabila prin completarea formularului online.