Activitatea face parte din programul Comunitatilor business/profesionale Global Manager, dezvoltate si administratate de Oameni si Companii. Primiti aceasta invitatie pentru ca ati mai participat la alte programe ale comunitatilor noastre, sau pentru ca dorim sa va invitam sa va alaturati acestor comunitati de acum inainte, pentru a fi invitat la activitatile comunitatilor si pentru a avea acces la rapoartele digitale dedicate. Bifand mai jos optiunea dumneavoastra de a deveni membru al Comunitatilor Global Manager, veti primi si comunicari ce pot contine uneori informatii cu caracter comercial furnizate de ceilalti membri ai comunitatilor sau furnizate de partenerii comunitatilor noastre.

In calitate de membru al Comunitatilor noastre vom prelucra datele dumneavoastra personale pentru a va putea oferi serviciile corespunzatoare calitatii de membru. Detalii despre cum prelucram datele dumneavoastra puteti gasi aici.

Informatii complete si permanent actualizate privind prelucrarea datelor personale le vei putea gasi accesand urmatorul link